КОМПАРАТИВНІ ВИМІРИ ХУДОЖНЬОГО ПІДТЕКСТУ - Бровко, Олена (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2018)
Рецензія на монографію: Фока М.В. Поетика підтексту в літературно-художніх системах Сходу і Заходу. Кропивницький: МПП «Антураж А», 2018, 544 с.