„STUDIA POLSKO-UKRAIŃSKIE”: МОДЕЛЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОГО МІЖКУЛЬТУРНОГО ДІАЛОГУ - Rusnak, Iryna (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2018)
Рецензія на книгу: Studia Polsko-Ukraińskie: 4. — Warszawa, 2017. — 260 s.