ПЕТРО КАРМАНСЬКИЙ І ТАРАС ШЕВЧЕНКО: ПРОБЛЕМА СПРИЙНЯТТЯ КАНОНУ - Галкіна, Яна Вікторівна (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
У статті аналізується рецепція Шевченкового поетичного канону у творчості Петра Карманського у зв’язку зі спробами останнього оновити літературну традицію.