ПОДОРОЖНІ ЗАПИСКИ МАРИНИ ГРИМИЧ «БРАНЗОЛІЯ» ЯК ПРИКЛАД УКРАЇНСЬКОЇ НАРАТИВНОЇ ЛІТЕРАТУРИ “BELLES NON-FICTION” - Rozinkevych, Nataliia (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
У статті представлено жанр подорожніх записок сучасної української літератури “belles nonfiction” на прикладі твору Марини Гримич «Бранзолія»; здійснено аналіз особливостей поєднання науково-популярного та художнього компонентів у цьому жанрі.