ШКІЦИ ДО НАУКОВОЇ БІОГРАФІЇ ОЛЕКСІЯ КУНДЗІЧА. ХАРКІВСЬКИЙ ПЕРІОД - Dmytruk, Liliia (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
У статті йдеться про харківський період творчості українського письменника Олексія Кундзіча. Уточнено окремі моменти його творчої біографії, прокоментовано деякі позиції щодо різночитань цього періоду життя письменника.