ДИХОТОМІЯ «АНТИКОЛОНІАЛЬНЕ»—«ПОСТКОЛОНІАЛЬНЕ»: СПЕЦИФІКА ДЕФІНІЦІЙ - Donii, Viktoriia (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
У статті здійснено спробу розкрити зміст дефініцій «антиколоніальне»—«постколоніальне», проаналізовано концептуальні аспекти понять, виявлено специфіку постколоніальної пара- дигми українського літературознавства.