РОМАНИ Т. ГАРДІ І ПАНАСА МИРНОГО: ІНДИВІДУАЛЬНО-МОВЛЕННЄВИЙ АСПЕКТ ХАРАКТЕРОТВОРЕННЯ - Melnykova, Kateryna (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2015)
У статті досліджується багатогранність індивідуально-мовленнєвого аспекту, з’ясовуються різні типи діалогів і монологів у романах Т.  Гарді «Тесс із роду д’Ербервіллів» і Панаса Мирного «Повія»