ЛІТЕРАТУРНО-ФІЛОСОФСЬКІ ВИМІРИ ЧАСУ У РОМАНІ ЖОРЖ САНД «ГРАФИНЯ РУДОЛЬШТАДТ» - Sypa, Liliia (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2015)
Розвідка присвячена інтерпретації філософської категорії часу, що постає у романі Жорж Санд «Графиня Рудольштадт» предметом роздумів. В основі дослідження теза «Часу не існує». Акцентовано увагу на вічності як категорії позачасовій, що існує завжди і незмінно.