ТОПОС ЛЬВОВА У СУЧАСНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ПРОЗІ - Belimova, Tetiana (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2015)
У статті окреслено принципові для формування топосу Львова постаті української літера- тури. Розглянуто деякі аспекти сучасного прозового тексту, у якому відображається відпо- відна літературна категорія (К. Лукащук, Дара Корній, Б. Коломійчук, А. Процайло, А. Хома).