Коди художньої практики модернізму: типологія і трансформації - Бровко, Олена (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2025)
Рецензія: Модернізм в українській літературі ХХ — початку ХХІ століття: пам’ять, коди, практики: монографія / відп. ред. Тарас Пастух ; НАН України, Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича. Львів, 2023. 758 с.