Історична проза як цілеспрямована політика пам’яти - Руснак, Ірина (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2024)
Рецензія: Набитович, І. Gloria et sacrum. Історична проза української еміґрації: монографія. Польща, Люблін: Wydawnictwo Marii Curie-Skłodowskiej, 2022. 230 c.