ЕСЕЇСТИЧНІ ЛАБІРИНТИ ДОБИ WEB-2.0 - Bondareva, Olena (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2019)
DOI: 10.28925/2412-2475.2019.1417 Рецензія: Шевченко Т. Есеїстика українських письменників як феномен літератури кінця ХХ — початку ХХІ ст.: монографія. Київ: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2019. 584 с.