РЕВОЛЮЦІЙНІСТЬ ПАМ’ЯТІ У РОМАНАХ ЮРІЯ АНДРУХОВИЧА - Vypasnyak, Halyna (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2018)
Статтю присвячено проблемі пам’яті у романах Ю. Андруховича. Проаналізовано контекстуальне тло, на якому увиразнюється проблематика пам’яті, а також її образні втілення. Особливу увагу приділено аналізу пам’яті місця, революційного впливу простору на життя, світогляд та характер персонажів.