ЦІННІСНІ ПРІОРИТЕТИ СУЧАСНОГО РОМАНУ ФЕНТЕЗІ У КОНТЕКСТІ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ (НІЛ ГЕЙМАН, МАРИНА І СЕРГІЙ ДЯЧЕНКИ) - Mokhnachova Olga Viktorivnа (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2017)
У статті досліджено особливості реалізації ціннісних пріоритетів у жанрі фентезі, а також засоби їх проявлення з урахуванням національної ідентичності в романі Ніла Геймана «Американські боги» і романі Марини і Сергія Дяченків “Vita nostra”.