ПОВІСТЬ ЯРОСЛАВА МЕЛЬНИКА «ЧОМУ Я НЕ ВТОМЛЮЮСЯ ЖИТИ?»: КРИЗА ТІЛЕСНОЇ І СОЦІАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТЕЙ - Chernysh, Anna Yevheniivna (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2017)
У статті аналізується руйнація тілесної і соціальної ідентичностей, зумовлена втратою тіла-канону. З’ясовується значення тілесності в процесі ідентифікації людини, а також її вплив на соціопсихологічниий розвиток людства.