Комплексний комунікативно-словоцентричний аналіз літературного тексту в контексті семіотичних досліджень - Курінна, Алла (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2013)
Стаття присвячена висвітленню перспектив комплексного комунікативно-словоцентричного аналізу літературного тексту в контексті семіотичних досліджень в основній загальноосвітній школі. Представлено частково методологію семіотичних досліджень щодо шкільного комунікативно-словоцентричного аналізу літературного тексту на лексематичному, лексико-семантичному та соціокультурному рівнях спілкування.