Семіотичне літературознавство - Кавун, Лідія (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2013)
У статті досліджуються особливості розвитку семіотичного напряму у світовому літературознавстві, вивчаються джерела цього критичного дискурсу, розглядаються категорії семіотики.