КАТЕГОРІЯ ІМІДЖУ В СОЦІОКОМУНІКАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ ТА В СИСТЕМІ ЖУРНАЛІСТСЬКОЇ ОСВІТИ - Хавкіна, Любов Марківна (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
Стаття присвячена методичним аспектам рецепції та викладання студентам-журналістам іміджелогії як вагомого компонента та фактора формування сучасного соціокомунікаційного простору.