ІНФОРМАЦІЙНА АГЕНЦІЯ «РЕЙТЕР»: ВИНИКНЕННЯ, ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ, СУЧАСНИЙ СТАН - Срібняк, Ігор Володимирович (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
У статті простежено історію створення та розвитку інформаційної агенції «Рейтер», особли- вості її функціонування та основні напрямки діяльності. Чільну увагу приділено сьогоденню компанії, зокрема пропонованим нею новітнім інформаційним продуктам; проаналізовано її принципи роботи на медійному ринку планети.