ВИРАЗНІСТЬ МОВИ ВІЗУАЛІВ (НА МАТЕРІАЛІ ТВОРІВ УКРАЇНСЬКИХ ПОЕТІВ- ВІЗУАЛІСТІВ КІНЦЯ ХХ – ПОЧТАКУ ХХІ ст .) - Коржик, Уляна Зеновіївна (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
У статті аналізуються зразки візуальної поезії українських авторів кінця ХХ – початку ХХІ ст. Також визначено характерні риси візуалів та засоби їх творення. Простежується взаємовідношення структурних елементів зорової поезії.