СХЕМА ДІОНІЗА ДЮРИШИНА У СВІТЛІ СУЧАСНОЇ ЛІТЕРАТУРНОЇ КОМПАРАТИВІСТИКИ - Bovsunivska, Tetiana (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
У статті проаналізовано внесок Д. Дюришина у розвиток методології сучасної літературної компаративістики. Зокрема, запропоновані уточнення та доповнення до його відомої схеми порівняльно-типологічних досліджень літератури.