«Я ОДИН, ВСЕ ТОНЕТ В ФАРИСЕЙСТВЕ»: ВАСИЛЬ СТУС ТА БОРИС ПАСТЕРНАК — ПРОТИСТОЯННЯ ЛИЦЕМІРСТВУ - Mykhailova, Tatiana (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
Стаття присвячена порівняльному вивченню рецепції образу Гамлета у поезіях В. Стуса та Б. Пастернака. Виявлено подібність між ліричним героєм українського поета і образом Гамлета, представленим у поезії Б. Пастернака.