ЛІТЕРАТУРА ТА ІСТОРІЯ ЯК МЕТАНАРАТИВ: ДО ПРОБЛЕМИ МІЖДИСЦИПЛІНАРНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Romanenko, Olena (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
У статті висвітлено проблеми міждисциплінарних наукових студій у сучасній науці. Проаналізовано термінологію, тематику, проблематику міждисциплінарних досліджень.