ВИДАННЯ «МОЛОДЬ УКРАЇНИ» ТА «КОМСОМОЛЕЦЬ ЗАПОРІЖЖЯ» 1986–1989 РОКІВ: ПЕРЕТИНИ СОЦІАЛЬНОГО ХРОНОТОПУ - Panchenko, Svitlana (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2016)
У статті розглянуто специфіку трансформації друкованих засобів масової інформації періоду перебудови в моделі «центр-периферія» крізь призму соціальної часопросторової парадигми