ДІАЛЕКТИКА НОВИХ ПІДХОДІВ ДО ВИВЧЕННЯ ЛІТЕРАТУРИ ТА КУЛЬТУРИ У НОВОМУ ІСТОРИЗМІ - Surjak, Mykola (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2015)
У статті здійснено спробу проаналізувати нові напрями у сучасному літературознавстві та історії