ІВАН ФРАНКО І ФЕДІР ДОСТОЄВСЬКИЙ: КОНТАКТНО-ГЕНЕТИЧНИЙ ДИСКУРС - Orenchak, Olga (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2015)
У статті досліджуються основні принципи літературно-естетичних та творчих взаємо- зв’язків І. Франка і Ф. Достоєвського в контактно-генетичному аспекті. Аналізується літера- турно-критичний спадок І. Франка в контексті творчості Ф.Достоєвського.