ВПЛИВ НАСЛІДКІВ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ НА ЛІТЕРАТУРНИЙ ПРОЦЕС В УКРАЇНІ ТА ПОЛЬЩІ - Kropyvko, Iryna (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2015)
Предметом розгляду у статті стали відображення наслідків глобалізаційного розвитку в художніх текстах, поява нових текстових авторських концепцій та термінів для їх пояснення, трансформація розуміння літературної творчості як явища та осмислення літературного процесу як культурного виробництва та споживання літературної творчості.