МІФОЛОГІЧНИЙ ПРОСТІР ТРИЛОГІЇ ПРО СОНЯЧНИХ ЗАЙЧИКІВ ВСЕВОЛОДА НЕСТАЙКА - Resnichenko, Nataliia (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2015)
У статті розглядається міфологічне тло повісті-казки про Cонячних Зайчиків Всеволода Нестайка, характеризується її образна структура. Аналізується специфіка походження та функціонування літературної казки з точки зору її зв’язку з міфологічними символами.