ТУРЕЦЬКА ДИТЯЧА ДРАМАТУРГІЯ: ҐЕНЕЗА, РОЗВИТОК, ПРЕДСТАВНИКИ - Prushkovska, Iryna (Літературний процес: методологія, імена, тенденції, 2015)
Статтю присвячено аналізу витоків і розвитку турецької дитячої драматургії, яка в укра- їнському сходознавстві є малодослідженим пластом турецької культури. Введено у науковий дискурс нові імена і твори турецьких драматургів, проаналізовано поетику драматичних творів.